My Follower

Tuesday, March 4, 2014

Kembali lagi setelah menyepi...

Assalammualaikum...
Kembali lagi setelah menyepi..agak2 dah setahun lebih blog sy menyepi..pasti ramai tertanya tanya kemana sy..(mcm ade yg tanya..hihihi)..yg trakhir sy post gambo ketika itu sy masih mabuk...klu dah mabuk tu..maknanya sy mengandung...alhamdulillah rezeki sy setelah 7thn menunggu ank yg ke3...mulanya merancang..tapi fikir baik2 usia dah msuk 35thn..masa nilah klu nk tambah lagi...nnti klu dah berusia mcm2 masalah kesihatan..
Raya thn 2013 sy x amik tempahan yg byk..takut x larat n x dpt nk siapkan tempahan..ialah klu peknen ni x bole nk jangka..ikut mood...klu mood dlm ok..ok..klu x melepek je jadinya..tu pun ade yg tel nk tempah sy x amik...tapi alhamdulillah sy dpt puasa penuh syukur sgt2..ketika tu usia kandungan sy 6bln...dlm pose2 tu ade gak nk paksa jahit manik..tapi tgk cam ok je tenaga sy..sy amiklah adelah selai 2..hihihi..amik gak..kastemer ni katanya suka dgn air tangan sy..puas sy ckp suruh cari org lain...
Selepas tu sy x amik tempahan lg..mkn dan mkn je...hihihi
Akhirnya pd 18/10/2013..lahirlah putera sy yg ke3...4kg..mak ai..beratnya x sangka akibat mkn ketika raya..open house sana sini..hihihi
Alhamdulillah sy slmt sihat begitu juga baby sy...skrg dah 4 bln..
Nnti sy uploud gambar manik sy yg lepas dan selepas bersalin..rupanya nk uploud gambar kt tab kena pegi ke playstore dulu..komputer rosak pula...nasib baik kawan syhttp://linmdnoor.blogspot.com/ yg ajarkan..klu x poning mak..ok sekian dulu..jumpa lg entry akan datang..

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)